Перша гаряча лінія з цифрової безпеки

Перша гаряча лінія з цифрової безпеки

В Україні запустити першу гарячу лінію з цифрової безпеки у Східній та Центральній Європі NADIYNO. Це онлайн-платформа, де у чаті зі спеціалістом ви можете розв’язати будь-яке питання з цифрової безпеки швидко, конфіденційно, а головне – безоплатно.

Які питання я можу ставити?

Кожні 39 секунд у світі відбувається хакерська атака. Поки ви читали цю статтю, хтось втратив доступ до свого акаунту в Instagram або Gmail. Ви забули пароль до акаунту, не знаєте, як почистити пам’ять телефону без видалень файлів, хочете налаштувати «батьківський контроль» на гаджетах дитини – усе це питання з цифрової безпеки.

У чому переваги гарячої лінії NADIYNO?

Більше не потрібно вишукувати відповідь у Google посеред однакових статей. Усе, що вам потрібно – це написати у чат підтримки. Допомогу надають кваліфіковані спеціалісти – експерти з цифрових технологій. Вони швидко проконсультують, як вирішити конкретно ваше запитання.

Гаряча лінія NADIYNO працює у будні з 08:00 до 22:00, на зв’язку з українцями шість операторів.

Де ставити запитання?

Ви можете звернутися у форму зворотного зв’язку й отримати відповідь на вказану пошту, або ж написати у зручний чат-підтримки в Telegram, Signal або WhatsApp.

Протестуйте гарячу лінію NADIYNO вже зараз!