Кампанія до Міжнародного дня захисту дітей

Кампанія до Міжнародного дня захисту дітей

До Міжнародного дня захисту дітей ГО “Ла Страда – Україна” реалізувала кампанію у співпраці 3 київськими кафе та разом з нашими консультантами та консультантками створили дуже зворушливе відео-привітання. Ми нагадали всім, що кожна дитина має право на безпеку, любов, піклування, право висловлювати свою думку та на повагу до її кордонів.

 

Ми, дорослі, маємо забезпечити дітям щасливе дитинство. А голоси дітей мають звучати голосно. Ми розробили дизайн стаканчиків для напоїв, де вказані цитати про власні права, які написали в соціальних мережах Національної гарячої лінії для дітей та молоді підписники та підписниці:

«Я маю право на…»:

  • власну думку
  • життя без насильства
  • любов та повагу
  • особистий простір (та інші).

Ці стаканчики розмістили у себе кафе та кавʼярні Soul Cafe, NoPanic Kyiv та Ladushky.coffee.

Ми вважаємо, що кожний та кожна мають бути почутими. Тому на стаканчиках також вказані контакти Національної гарячої лінії для дітей та молоді. Куди діти, підлітки, студентська молодь та усі дорослі, запит яких стосується питань захисту прав дітей, мають можливість звернутися та отримати допомогу та підтримку. Цілодобово. Анонімно. Безкоштовно.

А у нашому відео-привітанні ми показали «діалог» наших колег та колежанок  з дитинства із ними сьогоднішніми. Вони запитували себе, чи здійснилися їхня мрія та бажання, яке вони загадували на Новорічну ніч, чи вдалося пересісти з велосипеда на машину, чи навчилися вони посміхатися та інше. Підписники, підписниці та самі колеги дуже зворушилися цим відео, тож і ви можете переглянути його:

Якщо вам потрібна консультація щодо захисту прав дітей, ви завжди можете звернутися на Національну гарячу лінію для дітей та молоді. Якщо дитині або підлітку потрібна підтримка у будь-якій ситуації, консультанти та консультантки гарячої лінії завжди поруч:

телефонуйте 116 111 або 0 800 500 225

Instragram: @childhotline_ua                          Telegram: @CHL116111