WAWE оголошує конкурс творчих робіт, що пропагують права жінок

 
WAWE є європейською мережею жіночих організацій, діяльність якої спрямована на ліквідацію насильства щодо жінок та дітей. Створена в 1994 році, наразі вона складається з понад 150 організацій-членів.
 
“Кампанія Step Up!” – це загальноєвропейська кампанія мережі WAVE, яка підтримує зусилля з припинення насильства стосовно жінок, підвищення обізнаності щодо цього питання та захисту жертв насильства стосовно жінок та дівчат.
 
Третій рік поспіль ми шукаємо спеціальний художній мотив, що буде надрукований на наших сумках. Якщо Ви – графічна художниця, яка захоплюється створенням соціально значущого мистецтва та намагається ініціювати позитивні зміни в суспільстві, запрошуємо Вас взяти участь в нашому конкурсі!
 
Просимо Вас уявити і представити Ваше бачення та інтерпретацію жінки, яка надихає, момент в її повсякденному житті, її героїчні моменти… будь-що, що є для Вас надихаючим в житті жінки для мистецького відображення!
 
Ваша заявка має містити:
  • твір мистецтва, поданий в PDF-файлі (у випадку більш ніж однієї заявки від одного митця, будь ласка, надсилайте їх окремими PDF-файлами), що підходить для техніки однокольорового шовкотрафаретного друку (з роздільною здатністю 300 dpi), на електронну адресу: campaign@wave-network.org;
  • коротку біографію митця: будь ласка, включіть контактні дані та посилання на акаунти в соціальних мережах (Instagram, Facebook, веб-сторінка тощо), через які Ви поширюєте свої роботи;
  • скан підписаної короткої заяви, якою Ви надаєте мережі WAWE дозвіл використовувати Ваш твір мистецтва як мотив для сумок на 2020 рік та поширювати його через мережу WAVE та “Кампанію Step Up!” протягом 2020-2021 років.
Ваші права як митця будуть повністю дотримані, а Ваша інтелектуальна власність буде повністю захищена. Для цього конкурсу немає встановленого віку, однак учасники, яким не виповнилося 18 років, мають подати підписану згоду батьків у письмовій формі.
 
Переможець конкурсу:
  • отримає приз у розмірі 300 євро;
  • його твір мистецтва буде надруковано як художній мотив для сумок мережі WAVE на 2020 рік, а також буде просуватись та поширюватись через канали мережі WAVE;
  • отримає 10 сумок з надрукованим художнім мотивом.
Конкурс відкритий для жінок-художниць, з 1 травня по 15 липня 2020 року.
 
Мережа WAVE та “Кампанія Step Up!” оголосять переможця та обраний мотив до 31 серпня 2020 року.
 
Електронна адреса: office@wave-network.org