Триває підготовка IX періодичної доповіді неурядових організацій з виконання Конвенції з ліквідації дискримінації щодо жінок.

Меморандум про співпрацю жіночих та феміністичних організацій та ініціатив у спільній підготовці й адвокації незалежної доповіді з моніторингу виконання Україною зобов’язань за Конвенцією з ліквідації всіх форм дискримінації щодо жінок (IX Періодична доповідь) відкритий до підпису за посиланням.
 
Метою Меморандуму є консолідація зусиль неурядових жіночих, феміністичних організацій та ініціатив, жіночих, феміністичних ініціативних груп об’єднань людей/жінок з інвалідністю, професійних спілок, інших неурядових організацій, спрямованих на моніторинг національних зобов’язань з упровадження рекомендацій Конвенції з ліквідації всіх форм дискримінації щодо жінок, спільної підготовки й адвокації висновків та рекомендацій виконаного моніторингу, спільної підготовки незалежного звіту.
 
Запрошуємо долучитися організації, ініціативні жіночі, феміністичні групи, що поділяють мету Меморандуму та зацікавлені в співпраці.